Kako koristiti Bollingerove linije i impuls sa binarnim opcijama - Obogatio sam se koristeći ovu metodu i sad zarađujem preko $10,000 mjesečno.
More information
Matko Jurić

Bollingerove Linije i Impuls

Ovdje naučite o Bollingerovim Linijama i Impulsu. Bollingerove Linije su tehnički indikatori koji Vam daju osjećaj za očekivan raspon trgovanja te da li su trenutne cijene više ili niže u odnosu na taj raspon. Iz tog razloga one koriste pomični prosjek nekog razdoblja od 14 (srednja linija), pomnože standardnu devijaciju sa dva te je dodaju (gornja linija) i oduzmu od pomičnog prosjeka. To stvori okvir iz kojeg cijene vjerojatno neće izaći. Gornja linija djeluje kao linija otpora, a donja kao linija podrške.

Srednja linija može biti oboje, ovisno na kojoj strani cijene se nalazi.

Impuls je indikator za cijene da se moraju pomaknuti u određenom smjeru. Kada koristite svijećnjake za trgovanje, kao što većina trgovaca koristi, svaki pojedini svijećnjak Vam omogućuje da zaključite o impulsu za razdoblje koje predstavlja. Što je duži svijećnjak i njegovo tijelo, a kraći fitilj u odnosu na tijelo, to je impuls svijećnjaka viši. I obratno, što je kraći svijećnjak i njegovo tijelo, a fitilj duži u odnosu na tijelo, to je impuls svijećnjaka manji.

Kako koristiti Bollingerove linije i impuls sa binarnim opcijama

Kada kombinirate Bollingerove linije i impuls možete donijeti prilično sofisticirana predviđanja o budućem kretanju cijena.

Da biste razumjeli kako to napraviti, molimo pogledajte ovaj grafikon cijena:

Bollinger Bands

Kao što možete vidjeti, dobro, u ovom slučaju njemački burzovni indeks DAX, je u uzlaznom trendu te se trenutno vraća prema svojoj glavnoj liniji trenda.

Ovo je dnevni grafikon, i

  • Svaki svijećnjak predstavlja cijeli dan trgovanja.
  • Crvena linija je glavna linija trenda.
  • Bijela linija je jednostavan pomični prosjek nekog razdoblja od 200 kojeg uzlazni trend prati nekoliko godina.
  • Zelene linije su tri Bollingerove linije.

Sada pobliže pogledajmo zadnjih nekoliko svijećnjaka:

Bollinger Bands

Kao što možete vidjeti, Bollingerove linije su dale vrlo dobre naznake o prošlom kretanju cijena.

Postoje mnogobrojni primjeri kada svijećnjaci dosegnu Bollingerovu krivulju, ali tada promijene smjer i završe ispod linije otpora ili iznad linije podrške koje su formirale Bollingerove linije.

Naoružani tim znanjem, pogledajte posljednji svijećnjak u grafikonu, onaj koji predstavlja današnje kretanje cijena. Kao što možete uočiti iz dugačkog donjeg fitilja, tržište je prvo počelo padati, ali onda je krenulo uzlaznom putanjom. Doseglo je srednju Bollingerovu liniju, pa je čak malo i prešlo. Sudeći prema dosadašnjim reakcijama tržišta nakon dolaska do srednje linije, što često znači da će se okrenuti, ovo je dobra mogućnost za korištenje Ne Diraj ili Najniže opcije.

Kako biste otkrili da li će se cijene ovaj put pridržavati linije otpora, možete skratiti vremensko razdoblje i koristiti analizu momenta.

Ovo je grafikon po satu što znači da sada svaki svijećnjak predstavlja tržišna kretanja u jednom satu. Stoga je današnje trgovanje podijeljeno u nekoliko posljednjih svijećnjaka (crveni pravokutnik). Kao što možete primijetiti, cijene su danas počele padati sa puno impulsa. Nakon toga su porasle sa puno impulsa. Onda, što je otprilike domet kad su se približile Bollingerovoj linije u dnevnom grafikonu, nestalo im je impulsa. Počele su se malo pomicati gore ili dolje, ali nisu davale znakove da će značajnije porasti.

Do drugog ili trećeg svijećnjaka (crvena točka), ovo je zaista jak signal da će se tržište pridržavati Bollingerove linije otpora. Stoga je sigurno za investiranje u Najniže ili u Ne Diraj opcije sa ciljanom cijenom iznad linije otpora. Vodite računa da koristite rok uporabe kasno u istom danu trgovanja zbog različitih vremenskih zona.

S druge strane, kad bi cijene nastavile rasti sa puno impulsa, tada ne trebate investirati u Najniže ili u Ne Diraj opcije.

Kao što možete vidjeti iz ostalih kretanja cijena u danu, ovo bi bila investicija u kojoj biste pobijedili. Kombiniranjem Bollingerovih linija i impulsa ili bilo koje druge razine otpora sa analizom impulsa kao što je bio slučaj u ovom primjeru, dolazi se do relativno sigurne strategije kojom možete pobijediti u visokom postotku svojih trgovanja.Start now

Zaradite novac u tri laka koraka!

Moja metoda ne može se koristiti svugdje. Većina banki i trgovatelja ne zna o čemu se radi. A čak i kad znaju za nju, ne bi ju nikad, ni pod kojim uvjetima, dali običnim ljudima. Zato je važno izabrati pouzdanog licenciranog brokera koji će Vam dopustiti da zaradite novac. Ovo su moja dva omiljena brokera. Registrirajte se kod jednog od njih - ili čak kod oboje. Oba nude besplatne savjete, video tutorijale i osobnog savjetovatelja - potpuno besplatno.

Isprobajte strategiju s demo verzijom:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Moderan broker s malim zahtijevanim minimalnim ulogom
Moj brzi savjet: Broker omogućuje neprekidno trgovanje, uključujući i vikend, s trgovanjima za samo 1 dolar
Minimalni depozit: $10
 

  Ayrex

Advanced Binary Technologies Ltd
Napredan broker koji ima zaista izvrsnu korisničku podršku i mali minimalni ulog
Moj brzi savjet: Broker ima besplatnu demo verziju i vrlo nizak minimalni ulog
Minimalni depozit: $5
 
 


  seida duvnjak (95.156.153.*) napisao

kako poćeti

meni ništa nije jasno, možete mi korak po korak objasniti šta trebam

  Mira (62.4.55.*) napisao

informacije

Postovani ,mogu li dobiti uputstva za rad?

  dean german (2a02:810d:1c40:208e:f522:6f0:f13) napisao

ulog za uplatu i pomoc

Postovani,
molim vas ,ako bi ikako mogli stupiti u kontakt i malo mi objasniti kako sve to funkcionira i jel pstoji mogucnost uplate novca ,a da netko drugi radi sa mojim novcima.
hvala unaprijed

  Elmina (195.222.39.*) napisao

Može više informacija. L.p

  Sanel (93.142.137.*) napisao

Nisam još došao do tog koraka

Treba mi pomoć kako krenut s tim i koja je najbolja opcija za početnike... Puno hvala.

  Violeta (89.216.185.*) napisao

aktive na Binatexu    Binatex

Zasto na realnom nalogu na Binatexu nema aktiva koje se nalaze na demo racunu ( npr.zlato)?

  Katarina (89.111.244.*) napisao

Pitanje

Možete li mi objasniti o kakvoj metodi se radi. Unaprijed zahvaljujem

  Marko (78.3.149.*) napisao

Bok!

Bok! Ja zelim započeti YouTube gaming kanal na engleskom jeziku. Zato sto vidim da su vise gledaniji engleski videi. Ali ja sad neznam sta sve trebam da pocnem . Cime da snimam i kako!?? Dali mi mozes pomoći?.

  vinko (31.147.118.*) napisao

Stranice za vježbu - besplatno    IQ option

Kada se registriram u demo verziji, da li isto sve funkcionira i za stvarni račun? Da li se može trgovati u kasnijim večernjim satima i vikendom? Gdje se namjesti dužina trgovanja (1min i sl.)

  Lyli (144.2.110.*) napisao

Ma,samo hvala    Etoro

Lega,hvala skro sam sve skuzila
Super objasnjavas.
Ako budem i ja dobitnik,pravim ti strudlu od sedam kila germe ,)))

Svi komentari (na novoj stranici)
 
 
 

 Dodajte novi komentar!

Pitajte bilo što ili podijelite svoje iskustvo
Primiti ćete detaljne upute na vaš e-mail.